top of page

Yksityistilaisuudet

Järjestämme erilaisia yksityistilaisuuksia erikokoisille ryhmille. Yksityistilaisuuksia on mahdollista järjestää kauttamme Tampereen Kauppahallin tiloissa tai teidän omissa tiloissanne tilaamalla Eurolohi Food Truckin paikan päälle. Kurkkaa lisätietoa erilaisista mahdollisuuksista alta ja pyydä tarjous!  

_A5A8151.jpg

Tunnelmallinen yksityistilaisuus Kauppahallin Eurolohella

Tampereen Kauppahalli luo upeat puitteet ainutlaatuisten ja elämyksellisten tilaisuuksien järjestämiselle Tampereen ydinkeskustassa. 

Kauppahallin ravintolamme tiloissa voimme järjestää yksityistilaisuuden jopa 50 henkilölle. Minimi henkilömäärä yksityistilaisuuteen on 15. Yksityistilaisuudet järjestetään sopimuksen mukaan Kauppahallin sulkeuduttua. Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri teidän seurueellenne mahtava ilta tunnelmallisissa tiloissa maistuvien lohiruokien äärellä! 

Eurolohi Food Truck mukaan omaan tapahtumaasi

Eurolohen Laukontorilla palvelevalla Food Truckilla voimme tarjoilla herkullisia lohiannoksiamme melkein missä vain! Jos siis suunnittelet ulkoilmatapahtumaa, on Food Truck loistava valinta pienempiin ja suurempiin tilaisuuksiin. Pystymme toteuttamaan jopa useiden satojen ihmisten tapahtumia. 

Food Truck tarvitsee toimintaansa voimavirtaa. 

_A5A6858_edited.jpg

Eurolohen Maskotti vierailemaan tapahtumaasi

Eurolohen sympaattinen maskotti Elmo Eurolohi tulee mielellään vierailemaan erilaisiin tapahtumiin, viihdyttämään ja tanssittamaan sekä lapsia että aikuisia. Ota yhteyttä, mikäli haluaisit maskotin vierailemaan, niin sovitaan yhteistyöstä!

Tiedustelut aikatauluista ja varaukset yksityistilaisuuksiin

Toimitusjohtaja
Tuukka Mäntylä

0505365775

Ravintolapäällikkö
Suvi Tennberg
0440332223

Sähköposti

bottom of page