top of page

MEIDÄN HERKULLINEN MATKAMME 

Eurolohi perustettiin Tammelantorille jo vuonna 1993. Tuolloinen omistaja oli kulkenut Euroopan merillä ja maistellut siellä herkullista hyvin ohueksi leikattua lohta. Idea syntyi: Tampereella täytyisi saada tätä herkullista lohta kaikkien maistettavaksi! Niin alkoi Tampereen Eurolohen tarina, ja myös nimi on saanut alkunsa näiltä Euroopan meriltä. Heti alusta asti Eurolohen annokset perustuivat tuoreisiin ja laadukkaisiin raaka-aineisiin sekä herkullisiin mausteisiin ja makuihin. Nämä yhdessä ohueksi leikatun pariloidun lohen kanssa muodostivat Eurolohen upeat annokset. Tammelantorin Eurolohi nousi nopeasti suureen suosioon ja yhdeksi Tampereen suosituimmaksi kesäravintolaksi!

IMG_4080.jpg
yleisilme.jpg

KESÄRAVINTOLASTA YMPÄRI VUOTISEEN KIVIJALKAAN

Vuonna 2018 Eurolohen omistus siirtyi Tuukka Mäntylälle, joka oli itse käynyt asiakkaana Eurolohella sen alkuajoista asti. Heti alusta asti ajatuksena oli laajentaa Eurolohi ympärivuotiseksi ravintolaksi ja tämä haave päästiin toteuttamaan 2020 syksyllä.  Aika oli haastava, sillä pandemia oli alkanut keväällä, ja ensimmäiset vuodet vaativat paljon töitä ja aikaa. Asiakkaat kuitenkin viihtyivät hyvin Eurolohella ja pikku hiljaa suuremmat joukot alkoivat löytää Kauppahallin uuden ravintolan. Nyt vuonna 2023 Tampereen Kauppahallin Eurolohi on noussut suosituksi lounaspaikaksi herkullisten lohiannosten ja ystävällisen palvelun ansiosta!

Kauppahallin ravintolassa tarjotaan Tammelantorilta tuttuja klassikko ruokia, mutta lisäksi olemme tuoneet annoksiin mukaan uusia twistejä myös muualta maailmalta. Edelleen annoksissa näkyy tuoreus ja laadukkaat raaka-aineet, mutta makuja yhdistellään myös  innovatiivisemmin ja rohkeammin. Kauppahallin Eurolohella on tarjolla joka kuukausi vaihtuva kuukauden annos, jossa yhdistellään tuttua ohueksi leikattua pariloitua lohtamme uusien ja mielenkiintoisten raaka-aineiden kanssa, säilyttäen raikkauden ja herkulliset makuyhdistelmät. Kauppahallin Eurolohella onnistuu myös järjestää tunnelmallinen yksityistilaisuus herkullisten lohiruokien äärellä! 

TAMMELANTORILTA LAUKONTORILLE

Kuten kaikki tamperelaiset tietävät, kaupungin väki jakautuu tasaisesti kesäisin kahdelle Tampereen suositulle torille, Tammelantorille ja Laukontorille. Niinpä Eurolohi haluttiin saattaa myös Laukontorin asiakkaiden saataville! Avasimmekin Laukontorille Eurolohi Food Truckin kesällä 2022. Food Trucin menu kattaa kaikista suosituimmat Eurolohen annokset, ja niitä tarjoillaan kuitenkin pienin muutoksin verrattuna perinteisiin Tammelantorin annoksiin, kuitenkin unohtamatta tärkeimpiä arvojamme, eli tuoreita ja raikkaita raaka-aineita sekä ystävällistä palvelua!

Food Trucking voit myös tilata paikanpäälle omiin juhliisi tai yksityistilaisuuksiin!

_A5A3770.jpg
bottom of page